Manekenka izbola dečka jer joj je njegov pas pojeo marihuanu

Manekenka iz Južne Floride izbola je dečka nožem jer joj je njegov pas navodno pojeo marihuanu koju je držala sakrivenu u svom stanu

  • 4

Šade Skot (26) iz Južne Floride navodno je izbola svog dečka džepnim nožem, pošto je njegov pas nanjušio njene zalihe marihuane i pojeo ih.

Njen dečko Kevin Vigins zadobio je posekotine po licu kao i povrede po glavi i rukama.

Prema njegovoj tvrdnji do svađe je došlo pošto je njegov pas pojeo marihuanu koja je pripadala njegovoj devojci koja ga je nakon toga isterala iz kuće. On nije hteo da izađe pre nego što ponese svoje stvari i tada je došlo do povređivanja.

Dok Skotova tvrdi da je nož izvadila u samoodbrani i da je Vigins u stvari sam nasrtao na sečivo, verzija je drugačija u tumačenju Viginsa koji tvrdi da je dobio nožem kada je pitao gde je sklonjen njegov kompjuter.

Skotova je puštena na slobodu uz kauciju od 3.500 dolara, sa napomenom da ne prilazi Viginsu bliže od 150 metara, kao i da joj je nošenje noža trajno zabranjeno.

Sudbina psa i njegova reakcija na konzumiranu drogu se ne pominje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA