SEMINAR NA KOPAONIKU: Da li je EU lek za ekonomski razvoj Srbije?

Na panelu u okviru seminara govorili su Predrag Simić i Kori Udovički o problemima pristupu Srbije EU, na kraju su se govornici složili da sve zavisi od građana i da je EU lek za ekonomiju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kojot

    03. novembar 2013 | 03:47

    Veliko ucesce drzava u privredi nije u interesu amerike i njene nato armije jer od drzavnih firmi se ne moze narod pljackat, zato se sve privatizuje i svi postaju putem zavisnih kredita robovi i sluge, a sve pare zderu americki bogatasi to jeste mozda 1000 ljudi koji danas kontrolisu ceo svet neimajuci "sem budala po svetu", nista realno. Sve americka mucka i prevara celog sveta i covjecanstva, rumuni i bugari prose po evropi i i dalje su stranci bez prava iako im drzave placaju milionima clanstvo. Sta vi mislite sta vas ceka koje nemacka ne moze smislit kao da ste joj kamen na srcu. Na primer iako ste kosovo poklonili propaganda protiv "nas" srba ide dalje, i danas na euronews, dzaba ste vi cigani prodali sve srbske zemlje i vas ce oni istrebit politickim potezima, bolje da vratite maticu srbima i da ne serete i kao neko jedva ceka vas da hrani nakon sto ste sjebali sve ostale jugo-slavene

  • Kojot

    03. novembar 2013 | 03:36

    Medjunarodne istitucije = izvlacenje para od strane americkih bogatasa, sam ulaz u EU se placa milonima i da bi ta drzava financirala danasnje gladiguzice u briselu i svojih par hiljada sto salju tamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA