KRVAVI OBRAČUN: Ispalio rafal u trudnu hrvatsku policajku!

U pucnjavi ispred porodične kuće u mestu Jarmina kod Vinkovaca, ranjena je policajka Julijana R., koja je u drugom mesecu trudnoće, (26) i njen partner Ivica H. (43) sa čijom bivšom suprugom je sada Tomislav J. (24), koji je i pucao iz "kalašnjikova"

  • 4

U nedelju uveče na trudnu policajku Julijanu R. (26) iz "kalašnjikova" je ispalio rafal Tomislav J. ( 24), ispred porodične kuće u mestu Jarmina kod Vinkovaca. Pucnjava se dogodila u nedelju uveče, kada je Tomislav iz "kalašnjikova" ranio Julijaninog Ivicu H. (43) sa čijom bivšom suprugom Marijom je Tomislav sada u vezi i nedavno se verio.

Ivici su meci iz "kalašnjikova" smrskali zglob, a Julijani oštetili tetivu, butinu, potkolenicu iz zglob desne noge. Srećna okolnost je da je 30 metaka ispaljenih iz automatske puške promašilo dvoje dece koja su spavala u kući. Jedan metak završio je u zidu iznad glave Ivicina sina (11). Ćerka (5) je srećom spavala i nije bila svedok ovog krvoprolića.

I Ivica i Julijana su van životne opasnosti. Operisani su u vinkovačkoj bolnici. Julijani, koja je trudna oko dva meseca, ranjavanje nije ugrozilo trudnoću.

Po tvrdnji komšija, Tomislav je, više puta otvoreno pretio bivšem mužu svoje verenice.

- U nedelju smo brali jabuke. Tomislav je bio pijan i takav nas je dovezao kući. Nekoliko sati kasnije automobilom je dovezao Ivičinu decu. Onda smo čuli tu strašnu pucnjavu. Automobil je bio upaljen, farovi su osvetljavali ulicu. Kad je čuo Julijanino zapomaganje i video da palimo svetla u kućama, zatvorio je prtljažnik, ušao u automobil i pobegao. Čuli smo da je u prtljažniku bilo još sedam bombi - tvrde Ivicine komšije.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    5. novembar 2013 | 00:11

    I u Hrvatskoj kao i u Srbiji. Dok te ne ubije, zakonom je zasticen bez obzira sto preti. Policija nije izvrasila pretres nakon pretnje niti je iko prstom mrduno sve dok nije doslo do pucnjave.

  • Milan

    5. novembar 2013 | 00:02

    stoka...

  • MrsiMudoje

    5. novembar 2013 | 11:46

    Nit je svakom po selu pevati a jos manje iz puske pucati ! U odnosu na Evropu polako ali sigurno postajemo ( ex Yu ) - Goli otok !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA