TREBAL ITEBE ŠIŠAT AL DA ME NE TUŽIŠ: Tuzlanske nasilnice sprdaju se na račun tuče

Brutalno prebijanje drugarice srednjoškolke su pretvorile u šalu na Fejsbuku i u njihovim komentarima ne vidi se ni trunka kajanja. U isto vreme osoblje škole je u šoku zbog ovakvog ponašanja

  • 1

Video-snimak na kom se vidi kako tri učenice Hemijske škole u Tuzli brutalno tuku svoju vršnjakinju šokirao je javnost u BiH, ali ne i akterke ovog događaja. One su na svojim profilima na Fejsbuku ceo događaj pretvorile u zabavu, piše portal bportal.ba.

- Trebal itebe šišat al da me ne tužiš - napisano je u jednoj od poruka na Fejsbuku, a reč je o devojci koja se vidi na snimku s makazama kako žrtvi odseca kosu.

Jedna od njih poručuje devojkama da ne brinu, jer je njena "mama rekla da će im platiti frizera, da budu lepe".

Direktor Mešovite srednje škole Tuzla Nesib Hasanović kaže da su svi u ovoj ustanovi u šoku nakon što je u javnost dospeo snimak na kom se vidi kako tri učenice brutalno tuku svoju koleginicu.

Hasanović u izjavi za medije najavljuje da će protiv tri učenice biti preduzete "rigorozne mere".

- Obavili smo razgovore sa učenicama, njihovim roditeljima i policijom. Predložićemo rigorozne sankcije o kojima će konačnu odluku doneti Nastavničko veće - rekao je on.

Tuzlanska policija je još u petak obaveštena o ovom događaju, nakon što je 16-godišnja pretučena učenica zatražila pomoć od radnika na obezbeđenju škole.

(Telegraf.rs / Izvor: Bportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA