Izbačene iz škole Tuzlanke koje su prebile drugaricu

Roditelji pretučene učenice najavili su da će podneti i privatne tužbe protiv devojaka koje su brutalno pretukle njihovu ćerku

  • 6

Tri učenice koje su pretukle školsku drugaricu u Tuzli isključene su iz škole odlukom nastavničkog veća Srednje mešovite škole, gde se incident dogodio.

Roditelji pretučene učenice najavili su da će podneti i privatne tužbe protiv devojaka koje su brutalno pretukle njihovu ćerku, objavili su sarajevski mediji.

Tri devojke su u ponedeljak drugaricu izvele iz učionice i dovele na plato ispred stambene zgrade, gde su brutalno nasrnule na nju i isekle joj kosu. Kada je devojka pala na beton, nastavile su da je šutiraju.

Taj napad je snimljen i postavljen na sajtu Jutjub, pa je došlo i do reakcije građana i masovne osude maloletnih nasilnica.

Pretučena devojka je pretrpela veliki šok, kažu njeni roditelji, koji ne znaju koliko će joj vremena biti potrebno da se oporavi.

Slučaj je prijavljen i MUP-u Tuzlanskog kantona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • su

    6. novembar 2013 | 12:17

    Neka su izbacene iz skole..sada bi trebale i u popravni dom..

  • Alina

    6. novembar 2013 | 14:41

    France, kakve veze ima vjera? Sad bih i ja trebala pitati da li onom manijaku iz Srbije koji je cijelu porodicu i dio komsiluka pobio to vjera dozvoljava??? Vjera nema nikakve veze sa umno bolesnima, a da to jednom shvatis?

  • France

    6. novembar 2013 | 12:35

    Takvo ponasanje im vera dozvoljava? ! Sramota su za islam, sramota za Drzavu u kojoj zive i sramota za ceo zenski rod! Zene budimo zene fine kulturne i nasmejane nezne! Ne tabadzije, ruzno i odvratno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA