Englez za proviziju nudio biznis varijante na Balkanu!

Britanski parlamentarac Mark Pričard tajno je snimljen kako nudi biznis varijante za ulaganje u butik hotel u Albaniji i još dva hotela u Crnoj Gori i Mađarskoj, uz proviziju od 3.000 funti mesečno, na godišnjem nivou

  • 1

Britanski parlamentarac Mark Pričard tajno je snimljen kako nudi biznis varijante za ulaganje u butik hotel u Albaniji i još dva hotela u Crnoj Gori i Mađarskoj, uz proviziju od 3.000 funti mesečno, na godišnjem nivou. Parlemantarac demantovao navode.

Britanski "Daily Telegraph" poslao je Pričardu lažnog investitora, reportera koji je "navukao" Pričarda da se pohvali svojim vezama na Balkanu.

Član Konzervativne partije tako je došao u žižu interesovanja javnosti, a mogao bi da se suoči sa parlamentarnom istragom zbog sumnje da je prekršio Kodeks poslanika.

Pričardu se konkretno zamera što putuje o trošku poreskih obveznika Velike Britanije i svoje političke veze koristi za neformalne poslovne sastanke.

Pričard je za BBC demantovao ove navode i optužio "Daily Telegraph" da su izjave izvukli iz konteksta.

- Njihovi navodi nisu tačni i ovo nije prvi put da pišu laži o meni - rekao je Pričard, i dodao da će tužiti britanski list.

(Telegraf.rs/ Izvor: Bizlife)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Graf

    11. novembar 2013 | 19:18

    Jooj a ovi nasi politicari glavni menadjeri niko im nista nemoze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA