SUPERHEROJI NAUKE: Počinje prodaja karata za 7. Festival nauke

Najveći događaj vezan za promociju nauke i obrazovanja u regionu, 7. Festival nauke, održava se od 5 do 8. decembra na četiri lokacije – bivšoj RK Kluz, SKC-u, Galeriji NBS i u novom prostoru bivšeg Eurosalona

  • 0

Nauka nikada nije bila interesantnija. Festival nauke namenjen je svim ljubiteljima istraživanja koji se ovde mogu upoznati sa naukom na sasvim drugačiji i interesantniji način. Festival ima za cilj da svim ljudima bez obzira na godine i njihov nivo znanja u raznim oblastima nauke, predstavi, objasni i promoviše razne naučne oblasti.

Ovogodišnji slogan festivala je "Superheroji nauke". Ideja je da se skrene pažnja na sve mlade ljude koji se danas u našoj zemlji bave naukom i šire znanje, entuzijazam i ljubav kao pravi superheroji.

Sa dnevnom kartom Festivala nauke svi zainteresovani, tokom četiri festivalska dana, mogu obići i Naučni centar Muzeja nauke i tehnike (Skender-begova 51).

Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u RK Kluz, Studentskom kulturnom centru, Galeriji Narodne banke Srbije i Eurosalonu (Kralja Milana broj 1). Posetioci koji su zainteresovani isključivo za programe u Studentskom kulturnom centru i Eurosalonu mogu da kupe pojedinačne ulaznice po ceni od 300 dinara.

Karte po ceni od 400 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji kao i preko GIGSTIX prodajnih mesta – Corner Shopova.

Deca do 5 godina starosti uz pratnju roditelja ne plaćaju ulaznicu.

Prošlogodišnji festival nauke, najveći u Jugoistočnoj Evropi posetilo je 28.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA