VELEOBRT: Spremačica tvrdi da je Vučko Manojlović nije silovao! (FOTO)

- Ošamario me a zatim me udario i pesnicom. Naredio mi je da se svučem, što sam ja uradila bojeći se za svoj život. Onda se i on svukao i pokušao je da me siluje, ali nije uspeo, pretpostavljam da je to bilo zbog alkohola. Nije mogao da postigne erekciju, ali je bio veoma grub, ostavio mi je modrice po čitavom telu - priča Lj. M.

  • 11

Nišlijka Lj. M., koju je, prema policijskom saopštenju, silovao najpoznatiji srpski osuđenik Vučko Manojlović (68), tvrdi da sa njim uopšte nije imala seksualni odnos. Ona ističe da ju je Manojlović napao i pretio, ali da nije mogao da je siluje, verovatno zato što je bio pijan.

- Ošamario me a zatim me udario i pesnicom. Naredio mi je da se svučem, što sam ja uradila bojeći se za svoj život. Onda se i on svukao i pokušao je da me siluje, ali nije uspeo, pretpostavljam da je to bilo zbog alkohola. Nije mogao da postigne erekciju, ali je bio veoma grub, ostavio mi je modrice po čitavom telu - priča Lj. M.

Ističe da je pokušavala da smiri situaciju i da ga ubedi da je pusti kući.

 

- Molila sam ga da se smiri i da mi dozvoli da odem. Poslala sam poruku njegovoj advokatici i mom sinu da me Vučko drži zarobljenu. Ona ga je pozvala telefonom i ubeđivala da se smiri, ali je on nije poslušao, što me je začudilo, jer je uvek postupao onako kako mu ona kaže. Ipak, ona mu je odvukla pažnju, što sam iskoristila da pobegnem iz kuće i prijavim ga - objašnjava napadnuta žena.

Ni Manojlovićeva rodbina ne veruje da je Vučko napao Lj. M.

On je već jednom nastradao zbog toga i dobro se čuvao da ponovo ne ode u zatvor. Viđali smo tu ženu stalno, ali ona mu nije ništa pomagala. Nije mu oprala ni maramicu, mi sestre smo brinule o njemu - kaže Vučkova sestra Nada.

Kako saznaje Telegraf.rs, i Manojlović je na saslušanju tvrdio da nije imao nameru da povredi ženu sa kojom se viđao, te da je imao nameru da se njom oženi.

 

Vučko Manojlović je 1978. godine osuđen na pet godina zatvora zbog silovanja Leskovčanke S. G. Nakon izlaska iz zatvora, oteo je i ubio zamenika okružnog javnog tužioca u Leskovcu Dragomira Krstića, pokušao da ubije istražnog sudiju Bratislava Gavrilovića i pripremao ubistvo sudije Mladena Jankovića jer ih je smatrao krivim za presudu za silovanje.

Zbog toga je osuđen na smrtnu kaznu, da bi ga 2002. godine tadašnji predsednik Milan Milutinović pomilovao i preinačio mu kaznu na 40 godina zatvora. U niškom Kazneno-popravnom zavodu je proveo 27 godina, od kojih 18 u samici. Tvrdio je da nije nikoga silovao, te da nije imao nameru da ubije tužioca i sudije, već da ih prisili da priznaju da su ga nevinog osudili. Pomilovan je februara ove godine aktom predsednika Tomislava Nikolića.

(D. K.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža

    15. novembar 2013 | 16:26

    Što ga Nikolić ne primi kao gosta u kuću dok je na poslu, da ćaska sa njegovom ženom, čovek je bezopasan.

  • grada

    15. novembar 2013 | 16:02

    Znaci impotentni silovatelj nije silovatelj?! Hoce li ga opet Nikolic pustiti?

  • Drragi

    15. novembar 2013 | 19:30

    Ma ta je cekala pa kad je videla da mu se ne dize popizdela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA