NESREĆNI MLADOŽENJA: Sledeću mladu ću vezati da ne pobegne!

- Šta da vam kažem, život ide dalje, neko kaže ko zna zašto je to dobro..Niti sam je zvao, niti mi treba, kad mi ja takav udarac zadala - poručuje svojoj bivšoj dragoj Miroslav Miletić

  • 7

Miroslav Miletić, najpoznatiji mladoženja u Srbiji, od koga je mlada pobegla u sred venčanja kad je muzika zasvirala pesmu Šabana Šaulića "Skini prsten s desne ruke", u emisiji "Od 2 do 4 sa Dašom" na S radiju, ispričao je svoju priču.

- Pred odlazak naručila je pesmu „Skini prsten s desne ruke" od Šabana Šaulića, ja sam video kad je naručila, mislim da je 20 evra dala - otpočeo je Miletić.

Na pitanje voditeljke kako se oseća odgovorio je:

- Šta da vam kažem, život ide dalje, neko kaže ko zna zašto je to dobro, jednostavno eto tako je to sve. Niti sam je zvao, niti mi treba, kad mi ja takav udarac zadala. S obzirom na to nema šanse za pomirenje. Videćemo, nešto će valjda iskočiti, neka nova mlada. A sledeću ćemo vezati da ne pobegne - odgovorio je on uz osmeh.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA