NOVA MODA: Sve više Amerikanaca radi na WC šolji

Istraživanje kojim je obuhvaćeno 800 radnika u Njujorku pokazalo je da sve veći broj njih odlazi u toalet kako bi se osamili i radili bez ometanja

  • 4

Sve veći broj Amerikanaca redovno obavlja radne zadatke u toaletu, na WC šolji, pokazali su rezultati najnovijeg američkog istraživanja, objavljeni na sajtu "Business Insider".

Naime, zaposlenima je teško da nađu malo mira i tišine da bi se koncentrisali, te se zato sve češće izoluju u toaletu. Istraživanje, kojim je bilo obuhvaćeno 800 njujorških radnika, pokazalo je da 13 odsto njih redovno obavlja neki važan radni zadatak, sedeći na klozetskoj šolji.

Problem je što zaposleni rapolažu sve manjim prostorom u kancelariji, a najčešće će se u toalet uputiti kako bi telefonirali i na miru razgovarali sa strankama.

Jedan od ispitanika, koji radi u jednoj velikoj multinacionalnoj kompaniji, izjavio je da je nedavno proveo celo prepodne na telefonskoj konferenciji u WC-u, dok je drugi priznao da obavi barem jedan razgovor nedeljno u toaletu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA