VELIKI TRNOVAC: Albanac zarobio električare koji seku struju, oslobodila ih policija!

Zoran Novković i Slađan Marković, koji isključuju struju velikim dužnicima, držani su kao taoci u jednom dvorištu u Velikom Trnovcu pošto su došli velikom dužniku da isključe struju

  • 13

Električare vranjske Elektrodistribucije zarobio je neimenovani Albanac u Velikom Trnovcu, u čije su dvorište ušli da isključe struju, a oslobođeni su tek nakon intervencije policije.

Zoran Novković i Slađan Marković, koji isključuju struju velikim dužnicima, odlaze i tamo gde Žandarmerija i policija nerado ili gotovo nikako ne idu - u albansko selo Veliki Trnovac nadomak Bujanovca, poznato kao jedan od glavnih centara za trgovinu drogom i ljudima.

- Pretio nam je na albanskom jeziku, a tek poneku reč prozborio je na lošem srpskom - pričaju Zoran Novković i Slađan Marković.

Njih dvojica su i dalje uznemireni i uplašeni. Kako kažu, plaše se za bezbednost jer i dalje moraju da idu po tom kraju i da seku struju, pa ne žele da otkrivaju više detalja o svom zarobljeništvu.

- Jedva su stupili u kontakt s nama u Vranju, pa smo javili policiji. Tek kada je stigla policija, oslobođeni su - kaže direktor vranjske Elektrodistribucije Zoran Knežević.

Policija inače nerado zalazi u ovo mesto iako tamo postoji policijski punkt. Meštani Velikog Trnovca trenutno duguju više od 140 miliona dinara: svaka porodica u proseku je dužna po 100.000 dinara, jer u selu ima oko 1.400 registrovanih strujomera.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    18. novembar 2013 | 10:57

    Jednostavno isecite im struju na glavnom vodu prema selu, a onda neka žandarmerija i vojska upadnu u selo i pohapse (pobiju) mafiju. Happy end.

  • Marrina

    18. novembar 2013 | 10:42

    Ti duznici su uglavnom shiptari..ne mogu da verujem sta se desava...

  • Bojan

    18. novembar 2013 | 11:09

    Kog još boli k koje su nacionalnosti neplatiše? Seci! Ili ne seci nikome? A vi šiptari, kada baš morate da pišete komentare na naše sajtove, daj bre pišite Srpski i neizmišljajte reči!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA