STRAŽEVICA: Poginuo jedan, povređena beba! (FOTO)

Nesreća se dogodila na obilaznici u delu od Orlovače ka Resniku. Povređeno je najmanje dvoje, a među njima je i desetomesečna beba

  • 3

Jedna osoba je poginula, a najmanje dvoje povređeno u sudaru tri automobila i tegljača "Beograd puta" na izlazu iz tunela Straževica ka magistrali. Među povređenima je i desetomesečna beba.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 9.20 časova na mestu koje se nalazi oko 500 metara ispred tunela Straževica, odnosno na izlazu iz tunela ka magistrali. Saobraćaj na toj deonici je trenutno kompletno obustavljen u oba smera, a uviđaj je u toku, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.

Najpre su se direktno sudarili "opel astra" i tegljač, beogradskih tablica. Na tegljač, koji se iskrenuo od siline udarca, naleteo je "sitroen sara", borskih registarskih tablica, a iz toga vozila je jedna 10-mesečna beba prevezena u zdravstvenu ustanovu. Potom je naletelo i treće vozilo marke "tojota", beogradskih tablica, ali u njemu nije bilo povređenih osoba.

Na licu mesta preminuo je vozač "opel astre", a povređeni su vozač i suvozač iz teretnog vozila i prevezeni u Urgentni centar. Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekari su pokušali da reanimiraju na licu mesta teško povređenu mušku osobu staru oko 20 godina, ali je on preminuo.

Prema njenim rečima, muškarac star oko 36 godina je zadobio istezanje vrata i povredu ramena, dok je muškarac star 55 godina zadobio povredu leđnog dela kičme i oni su prevezeni u Urgentni centar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beranje

    18. novembar 2013 | 11:58

    Ta obilaznica je prava katastrofa, koliko je to lose uradjeno.

  • Milos.

    18. novembar 2013 | 16:22

    To nije obilaznica vec pola obilaznice! Isto se dogadjalo a to mnogi mogu potvrditi na starom nazovi ''auto putu'' Beograd - Novi Sad, a u stvari tek sada (nakon sto je izgradjena jos jedna traka I razdvojeno branicima moze tako nazvati...) !

  • damir

    20. novembar 2013 | 17:01

    Koliko god da je losa obilaznica neznam stto prestize ! a neznam kako nije vidjeo toliki sleper ! zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA