RADE MARKOVIĆ: Nisam pretio Srbiji, za nju bih život dao

- Sud je utvrdio da da se otkrivanjem tih tajni ne može naneti šteta državi, kao i da se disk sa tim spisima ne nalazi kod mene. Strah da će istina izaći na videlo je u glavama onih koji verovatno imaju čega da se plaše - naveo je Marković

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika deki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vlada

    19. novembar 2013 | 11:03

    Rade Markovic je bio pravi policajac , profesionalac u svom poslu, bas vi znate sta je on radio. Ruke uprljao sigurno svoje nije, kome sve aplaudirate danas bivsim radikalima socialistima gde su oni tada bili nisu bili daleko od toga nego ste zaboravili secate se samo Radeta. Gde vam je sada Draskovic i njegova gospodja izdaju lokale i stanove po Bgd. I sede u raznim upravnim odborima npr. NIS-a i kasiraju debelu lovu sa Bajatovicem i ostalom mafijom. ko je naredi Djindjic da se ubije jos vam ne odgovara da se iznese u javnost. Markovic je radio za drzavu svoju u svoje vreme i bio spreman da pogine za nju, policajac je bio kakvog trebamo i danas da imamo na celo policija mada samo mi nase u Hag saljemo i samo mi nase u Hag saljemo i samo se kod nas kaze " dabogda crkla komsiji krava". Ma malo su nas bombardovali oni oz NATO-a kad nismo slozni da se dogovorimo oko dve osnovne stvari a kamoli nesto vise. A sad udri po minusima.

  • Marko

    19. novembar 2013 | 10:08

    Zasto neko ko je u zatvoru zasluzeno i na cak 40 god. moze da se oglasava preko medija? Jel i oko ovoga treba da se svadjamo?

  • deki

    19. novembar 2013 | 03:58

    Tako je,sve patriote u zatvor i u Hag,tako da ove nove "patriote" mogu da zavrse unistavanje ovo malog sto nam je ostalo od zemlje. Vuk Draskovic je obican papucar koji je toliki narod izveo na ulice,a on se iskusno povukao u svoju stolicu. Gde je sada on?? Gde su sada one njegove reci i poklici?? Pogledajte Hrvate,svaki njihov ucesnik u ratu je za njih heroj,samo nasi izdase sve svoje koje su mogli da izdaju?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA