Unikredit banka uvela sistem E-Commerce za onlajn naplatu!

Servis E-Commerce omogućava firmama, vlasnicima internet prodajnih mesta, da prihvataju plaćanja robe i usluga pomoću VISA, MasterCard i Maestro platnih kartica

  • 0

Unikredt banka je, u skladu sa sve većim brojem plaćanja preko interneta, među prvima uvela servis E-Commerce.

Ovaj servis, koji je razvijen uz korišćenje najviših sigurnosnih standarda, omogućava firmama, vlasnicima internet prodajnih mesta, da prihvataju plaćanja robe i usluga pomoću VISA, MasterCard i Maestro platnih kartica.

Na atraktivnost internet prodaje, a samim tim i E-Commercea kao adekvatnog načina plaćanja, i njen značajan rast u poslednje dve godine svakako su uticale i brojne pogodnosti koje ovakav način prodaje obezbeđuje trgovcima. Naime, internet prodavnica podrazumeva znatno niže troškove osnivanja i održavanja u odnosu na klasičnu, kao i niže troškove za zaposlene. Pored toga, nema teritorijalnih ograničenja budući da internet prodavnici mogu da pristupe kupci iz celog sveta, 24 sata dnevno.

Roberto Lorenzon, direktor Direkcije za transakciono bankarstvo Unikredit banke istakao je da se ta banka uvek trudi da ide u korak sa tržištem i potrebama klijenata.

- Zbog toga smo, imajući u vidu prednosti internet prodaje u odnosu na standardne vidove prodaje, kao i njen potencijal, naš servis upotpunili E-Commerceom. Naša ponuda je veoma konkurentna, ne samo zbog povoljne cene, već i zbog mogućnosti da aktivno pratimo celokupan tok transakcije, čime u značajnoj meri smanjujemo mogućnost zloupotrebe - rekao je Lorenzon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA