ZBOG BLOKADE: Šteta za Železnicu 35 miliona dinara!

Zbog prekida saobraćaja na pruzi Kragujevac - Kraljevo, kod Grošnice, šteta preduzeća Železnice Srbije dostigla 35 miliona dinara

  • 8

Železnice Srbije saopštile su da je šteta tog preduzeća zbog prekida saobraćaja na pruzi Kragujevac - Kraljevo, kod Grošnice, dostigla oko 35 miliona dinara.

U saopštenju se navodi da je pruga Kragujevac - Kraljevo i nakon mesec dana, blokirana i zbog toga Železnice Srbije ponovo privremeno menjaju organizaciju putničkog saobraćaja na tom delu pruge, kako bi se štete umanjile, a vozovi funkcionisali u skladu sa mogućnostima.

Od danas lokalni putnički vozovi na relaciji Lapovo – Kraljevo saobraćaće na celom prevoznom putu, ali će na relaciji Grošnica (otvorena pruga) - stanica Grošnica, putnici morati da izađu iz voza i pešače oko 200 metara duž pruge, kako bi ušli u drugi voz, sa druge strane blokade i nastavili putovanje.

Putnički vozovi iz Lapova za Kraljevo i iz Kraljeva za Lapovo saobraćaće samo do blokade na pruzi u Grošnici, a zatim se vraćati nazad, dok će putnici nakon što pešice prođu blokadu vozovima nastavljati dalje putovanje.

Izmenjena organizacija saobraćaja trajaće do završetka blokade.

(Telegraf.rs / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    23. novembar 2013 | 19:20

    Zbog takvih idiota kao što su štrajkači i dolazi do propadanja Srbije. Inat, prkos nikome nije donelo dobro pa tako ni ovim štrajkačima u Kragujevcu. Ovako će sami sebe ukopati. Treba protiv štrajkača podneti krivičnu prijavu i svi da odgovaraju pred zakon zbog narušavanje javnog reda i mira. Sa ovakvim postupcima ne dobijaju ništa a maltretiraju svoje građane. To što su pukli i što im firma pod stečaj sami su krivi. Mogu tako da stoje koliko im je drago, nisu jedini a na silu ništa dobiti neće. Žao mi je samo što ovde nedužni stradaju i maltretiraju nedužne.

  • milan

    23. novembar 2013 | 22:17

    Zorice idi kuvaj rucak...UBACITE ZORICU NA FARMU <3

  • Zmrki

    23. novembar 2013 | 20:29

    Zasto ne blokiraju Skupstinu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA