VELJOVIĆ: Neće sve privatizacije na sud!

- Mi ne radimo samo te 24 sporne privatizacije, već i mnoge druge koje su na neki način i bitnije. Nećemo stati i posao sa 24 privatizacije neće stopirati dalji rad u borbi protiv korupcije i kriminala - kaže direktor policije

  • 2

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da neće sve 24 sporne privatizacije imati epilog na sudu jer nemaju sve elemente krivičnog dela.

Veljović je novinarima u Klubu poslanika rekao da će sve biti urađeno prema ranije datom roku, da se istrage svih spornih privatizacija završe do kraja godine i naglasio da policija radi na još mnogo privatizacija.

- Mi ne radimo samo na te 24 sporne privatizacije, nego na još mnogo koje su na neki način i bitnije. Mi nećemo stati i posao sa 24 privatizacije neće stopirati dalji rad u borbi protiv korupcije i kriminala pre svega u vezi sa drugim privatizacijama - istakao je direktor policije.

On je rekao da ne mora da znači da sve sporne privatizacije nose elemente krivčnih dela, te da neće sve imati epilog na sudu, ali da će policija sve svoje podatke dostaviti tužilaštvu.

Veljković je napomenuo da je predmet "Galenika" u okviru sporne 24 privatizacije i da će istraga biti okončana do kraja godine kao i za sve ostale.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    26. novembar 2013 | 14:47

    Ma jasta,izaberite sta vam odgovara a ostalo zataskajte,pomoci ce vam "nezavisno" pravosudje

  • marko tlgrf

    26. novembar 2013 | 03:53

    A da li cete vi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA