OSTAVINSKA RASPRAVA: Nebojša Ognjanović tvrdi da je sakupljeni novac Tijanin!

Nebojša i Jelena Ognjanović pred sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu, gde se održala ostavinska rasprava o Tijaninoj zaostavštini, nisu želeli da kažu šta će biti s novcem posle rasprave. Oni su zatražili da sva tri računa budu predmet ostavine

  • 44

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu održana je ostavinska rasprava o zaostavštini male Tijane Ognjanović. Odluka o ostavini trebalo bi da bude doneta 3. decembra.

Do tada, sud će od banke pribaviti izveštaje o računima. Roditelji nisu želeli da kažu šta će biti s novcem posle ostavinske rasprave. Oni su se u sudnici zadržali oko pola sata. Sudiji su dostavili dva računa na Tijanino i jedan na Jelenino ime.

Oni su zatražili da sva tri računa budu predmet ostavine i objasnili da su račun na Jelenino ime otvorili, jer novcem s Tijaninog nisu mogli da raspolažu u Hjustonu.

Otac Nebojša je rekao da je to Tijanin novac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    26. novembar 2013 | 10:32

    Taj novac je sakupljen u humanitarne svrhe i takav treba da se koristi za pomoc druge dece.Kako vas nije sramota da vam se mrtvo dete provlaci po medijima zbog vase pohlepe.

  • France

    26. novembar 2013 | 10:17

    Sutra ce reci da je njegov .

  • Rasa

    26. novembar 2013 | 10:39

    To je novac dobrodusnog naroda! Na zalost, Tijana je preminula, a narod zeli da se taj novac preusmeri na drugu bolesnu decu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA