NE BRINITE SE: Milan Ponjiger je dobro!

Mali Milan normalno jede, ima odličan odnos sa članovima porodice, dobro komunicira sa okolinom i ponaša se kao i svako drugo zdravo dete

  • 7

Milan Ponjiger (5), koji je preživeo skok s ocem sa šestog sprata solitera, dobro je kao i svako drugo zdravo dete. Nakon što su  mediji preneli da mali Milan odbija hranu, ima jedva 12 kilograma, ne govori i na svaki dodir se uznemiri, novinari "Eksploziva" uspeli su da posete porodicu u kojoj dete živi i uvere se da je dete dobro.

- Njegova interakcija je zadivljujuća, pokazivao mi je crteže, igrao se samnom, zapitkivao me... - kaže novinarka TV Prva Ana Dragojlović za Mondo.

Prema njenim rečima, dete ima odličan odnos sa svim članovima porodice koji su mu staratelji, zove ih mama i tata, a odlično se slaže i sa bratom. Normalno jede, raspoložen je, ide u vrtić i normalno komunicira sa okolinom.

Iako je Milan imao posle nesreće brojne operacije, njegovo zdravstveno stanje je sada dobro, ali je i dalje pod budnim okom lekara i redovno odlazi na kontrole. Prema rečima staratelja Miroslava Melega, inače rođaka Milanovog pokojnog oca, dete je majku spominjalo samo dok je još bilo u bolnici.

- Od tada ne spominje ni mamu ni tatu, niti strašnu tragediju koju je preživeo - kaže Meleg za TV Prva.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojka

    29. novembar 2013 | 00:50

    Hvala bogu

  • Ex sns

    29. novembar 2013 | 00:56

    Posto jadan decak ne spominje vise roditelje ni tragediju,to je prvi znak velike traume ! Ova trauma ce sigurno dovesti do posledica zato ove znake teeba pratiti pazljivo.

  • Marija

    29. novembar 2013 | 10:25

    Čekaj te, pa ko je ovde lud? U pobedeljak članak u novinama... Dete odbija da jede, ima 12 kg.ne može krenuti u školu zbog kilaže, ne komunicira. I šta sad svi srećno i zadovoljni. Ala plivate svi u lažima. To je takva sramota, trebalo bi vas sve na sud. Hraniteljka, žena idiot, sram da je bude. Nisu oni ovo dete uzeli što su dobri, raspolažu penzijom i čekaju da se usele u stan na Vračaru. Sram da vas bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA