POJELE GA ŽIVOG: Mafijaša prebili i bacili svinjama (VIDEO)

Član italijanske mafije Frančesko Rakosta završio je u užasnim mukama. Njega su pripadnici suprotnog klana najpre prebili, a potom ga živog bacili svinjama koje su ga pojele

  • 13

Mafijaški obračun kao u horor filmu: Frančesko Rakosta italijanski mafijaš dočekao je surovu smrt nakon što su ga pripadnici druge kriminalne grupe prebili, a potom bacili svinjama koje su rastrgle i pojele njegovo telo.

Detalje o užasnom zločinu obelodanila je policija koja je navela da je reč o sukobu zaraćenih strana Ndragente, brutalnog mafijaškog klana na jugu Italije u Ređo Kalabriji.

Ubijeni Rakosta je nestao 2012. Pre nego što je bačen u svinjac, njega su isprebijali gvozdenim šipkama.

Za zločin je odgovoran suparnički bos Simone Pepe (24), koji je uhapšen. Policija je došla do snimaka na kojima se čuje kako Pepe kaže da je bilo zadovoljstvo slušati Rakostu kako vrišti i moli za pomoć.

- Mama mia. Neverovatno je koliko je vrištao. Nisam video da je ostalo bilo šta od njega. Ljudi kažu da svinje ostave po neki deo. Ja nisam video ništa - rekao je Pepe u telefonskom razgovoru do kojeg je došla policija.

Pepe je priznao zločin, kao još tri ubistva. On je izjavio da je to bila osveta za smrt njegovog bosa Domenika Bonarđa.

Slična stravična scena viđena je u nekoliko filmova, a jedan od njih je i "Kad jaganjci utihnu". Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    29. novembar 2013 | 14:08

    A zasto je onda vi pazarci volite vise od leba. Samo slaninu i jedete a vamo se pravite velikim muslimanima. Tajac.

  • 000

    29. novembar 2013 | 13:09

    Kada svinja svari i izbaci coveka ne ostaje DNK, zato Mafia to radi, bar sam ja tako cuo... nema tela nema dela.

  • Np

    29. novembar 2013 | 15:53

    @B Pazarci pravoslavci jedu, pazarci muslimani NE. To sto nekog vredja istina vezano za svinjsko meso nije moj problem. E sad moze druze Tajac i prijatno ti bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA