• 3

Festival feminističke kulture u Kulturnom centru Grad (FOTO)

Festival BeFem ima za cilj da promoviše feminizam na ovim prostorima, da poveže feministkinje i feministe na internacionalnom nivou, kao i da uključi što više novih i mladih osoba koje žele da učestvuju u menjanju društva u kome živimo

  • 3

Festival feminističke kulture i akcije BeFem biće održan 7. i 8. decembra u prostorijama Kulturnog centra Grad u Beogradu (Braće Krsmanovića 4), a oficijelno otvaranje programa zakazano je 7. decembra u 13.00 časova.
Festival ima za cilj da promoviše feminizam na ovim prostorima, da poveže feministkinje i feministe na internacionalnom nivou, kao i da uključi što više novih i mladih osoba koje žele da učestvuju u menjanju društva u kome živimo.

Program festivala je raznolik.
Žene u dokumentarnim filmovima, žene umetnice, ekonomija i rodna ravnopravnost, medijska reprezentacija i proizvodnja roda, strategije borbe protiv rasizma – neke su od tema kojima se ovogodišnji festival bavi.
Pored seta tribina, razgovora i panela, u festivalski program su uključene i radionice plesa, izložba fotografija, kao i performansi i izvođenje pozorišne predstave, te di-džej nastupi.
BeFem je nastao kao rezultat saradnje feministkinja iz Srbije i Švedske, a ove godine proslavlja mini, peti jubilej.
Ulaz je slobodan!
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nismo veverice

    Гнусно и одвратно. Промоција настраних и хомосексуалних вредности. Даље од нас!

  • iskreno receno

    Feministkinje!?...jel su to ove sto nece da radjaju...m'rs more

  • marko tlgrf

    To nije kultura vec navodjenje zena na mrznju i homoseksualizam.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima