Irski ples 13. decembra u UK "Vuk Karadžić" (FOTO)

Koncert Mystical Ireland je spoj tradicionalnih i modernih irskih soft i step plesova uz karakterističnu irsku muziku po ugledu na velike svetske spektakle poput Riverdance i Lord of the Dance

  • 0

Riverdens rekorder Marko Mićić i plesna trupa Celtic Rhythm održaće koncert irskog plesa Mystical Ireland 13. decembra od 20 časova u UK "Vuk Karadžić".

Koncert "Mystical Ireland" je spoj tradicionalnih i modernih irskih soft i step plesova uz karakterističnu irsku muziku, po ugledu na velike svetske spektakle poput Riverdance i Lord of the Dance.

Tokom ove sezone trupa je imala niz uspešnih nastupa po Srbiji, kao i dva koncerta u pozorištu Madlenianum. Sezonu će zatvoriti novogodišnjim koncertom za koji su pripremljena posebna iznenađenja, među kojima je i gostovanje benda Nit koji izvodi tradicionalne pesme iz celog sveta.

Trupu Celtic Rhythm osnovao je profesionalni irski plesač Marko Mićić iz Pančeva. Ove godine je proslavila jedanaest godina postojanja.

Celtic Rhythm se može pohvaliti mnogobrojnim nastupima u regionu, kao i mnogobrojnim nagradama sa takmičenja - čak sedam zlatnih medalja sa državnih i 34 medalje sa međunarodnih takmičenja u irskom plesu.

Cena ulaznice je 350 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA