BRUKA: Crnogorci kamenovali više od 100 novih srpskih fijata!

Prema nezvaničnim informacijama, najveći broj napada desio se na teritoriji Crne Gore, više od 80 odsto. Fijatova vozila su najčešće kamenovana, ali su i skidani točkovi i to dok se voz kretao

  • 39

Od početka godine vandali su oštetili više od 100 vozila fijat 500 L kamenujući ih dok su transportovana vozom na relaciji Kragujevac- luka Bar. Prema nezvaničnim informacijama, najveći broj napada desio se na teritoriji Crne Gore, više od 80 odsto!

 

Fijatova vozila su najčešće kamenovana, ali su i skidani točkovi i to dok se voz kretao. Na kompoziciju je i pucano, sudeći po mecima koji su nalaženi kraj automobila. Sva vozila bila su osigurana.

 

Ka luci Bar iz Kragujevca, dve kompozicije sa po 212 automobila, kreću u pratnji tri policajca. Po ulasku voza u Crnu Goru, menjaju ih policajci te države.

 

Većina napada, oko 80 odsto, desilo se u Crnoj Gori. Dok se voz kreće nepristupačnim i slabo naseljenim predelima vandali automobile na vozu gađaju kamenicama. Bilo je i pucanja iz vatrenog oružja, a pronađeni su ostaci metaka na vozu.

 

Od avgusta 2012. godine, od kada se kroz Crnu Goru železnicom prevoze vozila kompanije FAS , na teritoriji ove države policija je registrovala pet slučajeva kamenovanja. Crnogorski policajci su identifikovali napadače u jednom od ovih slučajeva. U pitanju su dva maloletnika od 15 i 17 godina. Crnogorska policija sumnja da su i u ostalim slučajevima u pitanju maloletnici.

 

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Никола

    13. decembar 2013 | 02:01

    Црна Гора полако али сигурно пропада, а ви само каменујте..

  • vozd

    13. decembar 2013 | 01:09

    Pseta ljubomorna samo to mozete

  • Milos

    13. decembar 2013 | 01:28

    Nisu to crnogorci? To su etnicke manjine muslimanske veroispovesti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA