Studentkinja poljubila policajca, završila na sudu

Studentkinja Nina de Šifr (20) fotografisana je kako ljubi Salvatorea Pikonea u vizir dok on stoji u kordonu. De Šifr ne samo što je poljubila policajca već je i liznula svoje prste i njima dodirnula njegova usta. Ona je optužena za seksualno nasilje i vređanje javnog službenika

  • 10

Italijanska studentkinja Nina de Šifr (20) optužena je za seksualni napad pošto je prošlog meseca fotografisana kako preko kacige ljubi policajca u opremi za razbijanje demonstracija.

Studentkinja je fotografisana kako ljubi Salvatorea Pikonea u vizir dok on stoji u kordonu tokom protesta na severu Italije. Protesti su izbili zbog izgradnje železničke linije koja bi trebalo da skrati putovanje sa sedam na četiri sata iz Milana do Pariza.

Kako prenose elektronski mediji, kasnije se ispostavilo da De Šifr ne samo što je poljubila policajca već je i liznula svoje prste i njima dodirnula njegova usta. Studentkinja je optužena za seksualno nasilje i vređanje javnog službenika.

Fotografija je brzo obišla društvene mreže i pozdravljena je kao simbol mirnih protesta u zemlji. Međutim, policijski sindikat navodi da su podneli tužbu protiv nje.

- Da ju je policajac poljubio, izbio bi Treći svetski rat - rekao je generalni sekretar sindikata.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    16. decembar 2013 | 15:41

    Polu poljubac je seksualno nasilje??? A da ga je mlatila motkama kao placenici u kijevu ne bi bilo problema?

  • Frigo

    16. decembar 2013 | 15:44

    BAS NEMA VEZE PA STA AKO JE URADILA TO STO JE URADILA.ONA MLADA ON MLAD I LEPI SU OBOJE MOZDA CE POSLE SVEGA I ISPASYI NESTO IZMEGJU NJIH LJUBAV STO DA NE.

  • tetreb

    16. decembar 2013 | 17:20

    Kladim se da joj ga je vec zazdio :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA