• 6

CARSKI: U Sanskom Mostu traže pola vozača!

Osnovna škola "Fajtovci", koja se nalazi na području istoimene opštine u BiH, 10. decembra je raspisala konkurs za vozača, ali za 0,5 izvršioca, na određeno vreme, do 31. augusta naredne godine

  • 6

Osnovna škola u Fajtovcima, opština Sanski Most, raspisala je krajnje zanimljiv konkurs u kome traži - pola vozača!
Dosad je u susednoj BiH bilo poprilično zanimljivih konkursa u kojima se, na primer, za poslove na obuci pasa od kandidata tražilo poznavanje engleskog jezika, a novi u nizu takvih konkursa ovog puta dolazi iz Sanskog Mosta.

Naime, Osnovna škola "Fajtovci", koja se nalazi na području ove opštine, 10. decembra je raspisala konkurs za vozača, ali za 0,5 izvršioca, na određeno vreme, do 31. augusta naredne godine.
Konkurs je, naravno, u kratkom roku završio na društvenim mrežama, gde je brzo postao hit.
(Telegraf.rs / Izvor: Nezavisne novine)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    90 posto nacelnika i svite oko njega u Bosni je nepismeno i kupili su radna mjesta sa nekolik jagnjadi na ražnju.

  • Ljiljana

    Људи који се баве кадровским питањима, су , можда дошли на та радна места по партијским, рођачким везама. Предпоставља се шта се конкурсом хтело рећи, али врло неразумно срочено.

  • Sandra

    Nesrecno formulisan zahtev, ali svako ko se bavi kadrovskim pitanjima tacno zna o cemu se radi.zahtev se odnosi na 50% radnog vremena zaposlenog

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima