Najhladnije u Sjenici, čak minus 19 stepeni!

U Velikom Gradištu i Zaječaru izmerena su minus četiri, a u Kragujevcu, na Zlatiboru, u Kraljevu i Nišu minus šest stepeni

  • 3

U Srbiji je jutros najhladnije u Sjenici, gde je u 7h izmereno minus 19 stepeni, a najtoplije je na Crnom Vrhu gde je temperatura vazduha iznosila 4 stepena.

Na Kopaoniku je izmeren jedan, a na Paliću, u Novom Sadu i Beogradu minus jedan stepen, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Valjevu i Negotinu izmerena su minus dva, a u Banatskom Karlovcu, Loznici i Smederevskoj Palanci minus tri stepena.

U Velikom Gradištu i Zaječaru izmerena su minus četiri, a u Kragujevcu, na Zlatiboru, u Kraljevu i Nišu minus šest stepeni.

U Požegi, Kruševcu, Ćupriji, Leskovcu i Dimitrovgradu izmereno je minus sedam, Kuršumliji minus osam, a u Vranju minus devet stepeni.

Visina snežnog pokrivača na Kopaoniku iznosi 25 centimetara, na Crnom Vrhu 19, a na Zlatiboru 14 centimetara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    19. decembar 2013 | 12:05

    "Najhladnije u Sjenici" je rečenica koja je najviše puta izgovarana u istoriji dnevnika, a na svojoj koži sam i osetio značenje te rečenice kad sam u septembru 2000. otišao tamo u vojsku, lele.

  • Урош

    19. decembar 2013 | 14:04

    Азиланти има да се поледе, к'о јутарња роса.. :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA