GROM RAZBIO NBG GRUPU: Napad na Keku!

Policija je uhapsila glavnog dilera novobeogradske kriminalne grupe, Vojina V. (35) u njegovom luksuznom stanu. Iako nepokretan i u invalidskim kolicima, Vojin V. je organizovao distributivnu mrežu trgovaca drogom u Beogradu

  • 13

Beogradska policija uhapsila je Vojina V. (35) glavnog dilera novobeogradske kriminalne grupe čiji je vođa Dejan Stojanović Keka.

Iako nepokretan i u invalidskim kolicima, Vojin V. je organizovao distributivnu mrežu trgovaca drogom u Beogradu!

- On je uhapšen u svom velikom i luksuznom stanu, a prilikom pretresa zaplenjeno je 20 paketića sa 2,5 grama heroina - rekao je sagovornik lista "Kurir" iz istrage.

- Ceo svoj stan prilagodio je trgovini drogom! Sredio ga je od novca stečenog trgovinom narkoticima, pa je, osim skupocenog nameštaja, u njega ugradio savremenu opremu koja olakšava svakodnevni život osobama sa invaliditetom - rekao je izvor.

Na zgradi Vojina V. nalazile su se kamere koje snimaju ne samo ulaz već i okolinu.

- Stan je obezbedio rešetkama na svim prozorima, a imao je i poseban agregat, zahvaljujući kojem su kamere radile čak i u slučaju nestanka struje - dodao je sagovornik ističući da Vojin pored luksuznog stana ima i nekoliko kafića.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza-djankoza

    29. decembar 2013 | 11:18

    Big boss, glavni diler, vodja klana..., a pao sa 20 paketa od po 2.5 grama! Ko je ovde lud, bre! Pa, ovu kolicinu ima svaki malo ozbiljniji ulicni diler. Strasno! Opasan krimos sa 50 grama gudre...Pa, toliko svaki buzdovan iz Zandarmerije proda za pola dana...

  • milenko

    29. decembar 2013 | 11:00

    Cuj nepokretan a sta je tek sa onim pokretnim i koji voze crna auta sa zatamljena stakla oni su zasticeni jel ?..

  • perica

    29. decembar 2013 | 10:59

    Jel se ovi sale ili su ozbiljni?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA