• 38

MIRKOVIĆ: Pokrenuli smo Zaječar!

- Zaječar smo pokrenuli i on više nikada neće stati. U gradu je u prethodnih pet meseci urađeno više nego u poslednjih pet godina - rekao je predsednik Skupštine Grada

  • 38

Predsednik Skupštine Grada, Saša Mirković izjavio je nakon svega pet meseci rada nove gradske vlasti, da je siguran da će 2014. biti godina stabilizacije za grad Zaječar.

On je istakao i da će grad početi intenzivno da se razvija u drugoj polovini 2014. godine.

- Zaječar će sigurno biti grad budućnosti a da je tako to su naši sugrađani i gosti počeli da uviđaju krajem ove godine. Uz teške napore uspeli smo za kratko vreme da stabilizujemo sistem koji je bio u fazi raspadanja, zapušten i nikoga nije bilo briga šta ćemo sutra da radimo i jedemo - objasnio je Mirković dodajući da će i u narednoj godini nastaviti sa politikom stezanja kaiša, domaćinskog poslovanja, dovođenja investitora, brige za decu i socijalne kategorije.

- Zaječar smo pokrenuli i on više nikada neće stati. U gradu je u prethodnih pet meseci urađeno više nego u poslednjih pet godina - rekao je Mirković.

(Telegraf.rs / Izvor: tvbest.rs)

Komentari

  • sasa radulovic

    Hajdemo ljudi da damo podrsku osobi koja jedina moze nesto da uradi,nemojmo pricati raznorazne nebuloze vec samo konkretne cinjenice

  • Grljanac

    Za razliku od ranije vlasti kada se gledo dzep i to iskljucivo sopstvene,sada se gleda narod!Tako je Sale Grljan je uz tebe!

  • Grljanac

    Svaka cast Sale!!! Da nisi ti dosao Bosko bi nas dokusurio!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima