TAJMS: Vladimir Putin međunarodna ličnost godine

List kao Putinova ovogodišnja dostignuća ističe to što je "nadigrao" američkog predsednika Baraka Obamu povodom Sirije, a EU povodom Ukrajine, kao i što je "spasao" od propasti sirijskog predsednika Asada i pružio utočište američkom uzbunjivaču Edvardu Snoudenu

  • 3

Londonski Tajms proglasio je ruskog predsednika Vladimira Putina za međunarodnu ličnost godine.

Tajms kao Putinova ovogodišnja dostignuća ističe to što je "nadigrao" američkog predsednika Baraka Obamu povodom Sirije, a EU povodom Ukrajine, kao i što je "spasao" od propasti sirijskog predsednika Asada i pružio utočište američkom uzbunjivaču Edvardu Snoudenu.

Predsednik Vladimir Putin izabran je za političara godine i u Rusiji, objavio je danas generalni direktor Sveruskog centra za istraživanje javnog mnjenja Valerij Fjodorov. On je rekao da je Putin dobio podršku 44 odsto građana Rusije.

Na drugom mestu se našao ministar odbrane Sergej Šojgu sa osam odsto, a za njim sledi ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov sa sedam odsto, dodao je Fjodorov.

Putin, inače, već 10 godina dobija najveću podršku građana u izboru za političara godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    30. decembar 2013 | 12:57

    DIKTATOR KGB- ovac PUTIN !!!!

  • Miks

    30. decembar 2013 | 14:23

    Neuzvrati li ovaj gospodin za ova dva napada, za mene će biti gubitnik godine i za sve vijekove vjekova. Počeo se dodvoravati stranim silama pa ličnost godine, Britanija, Tajms...ma daj brate!

  • SUNCE

    30. decembar 2013 | 16:15

    PUTIN JE ODLICAN A VI STO GA NE VOLITE. SRETNA VAM NOVA GODINA hihiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA