• 20

PUTIN: Istrebićemo sve teroriste!

Predsednik Rusije je odmah posle terorističkih napada u Volgogradu naredio podizanje bezbednosnog nivoa u Rusiji, ali sve do sada nije davao zvanične izjave

  • 20

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je da će Rusija žestoko i bez prestanka nastaviti svoju borbu protiv terorista, sve do njihovog potpunog istrebljenja.

Putin je odmah posle terorističkih napada u Volgogradu naredio podizanje bezbednosnog nivoa u Rusiji, ali sve do sada nije davao zvanične izjave.

Za manje od 24 sata u ruskom Volgogradu dogodila su se dva teroristička napada. Prvi se dogodio na železničkoj stanici, a drugi kada je eksplodirao trolejbus.

Oba napada dovode se u vezu s predstojećim Olimpijskim igrama u Sočiju, kao i sa islamskim teroristima, na čijem čelu je Doku Umarov, koji su pretili da će na sve moguće načine sprečiti održavanje igara. U dva napada u Volgogradu stradala su 33 čoveka.

Nekoliko sati nakon drugog napada u Volgogradu, u gradu Hasavjurtu u ruskoj republici Dagestan je eksplodirala improvizovana eksplozivna naprava, pri čemu je jedan prolaznik poginuo, a povređena su dva policajca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • koki

    Ovoliko minusa Putinu,a nijedan negativan komenrar o njemu???!! Koga vi zezate??? NAPRED CARE PUTINE!!!

  • Srb^in

    A ovi sto stavljaju negstivne lajkove gde su da daju neki komentar od 20 komentara 18 su pozitivni a 335negativnih lajkova ma lazite nekog drugog mene nemozete.jadnici partiski.

  • Bodzi

    Minus i plus ko amer i rus..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima