PUTIN: Istrebićemo sve teroriste!

Predsednik Rusije je odmah posle terorističkih napada u Volgogradu naredio podizanje bezbednosnog nivoa u Rusiji, ali sve do sada nije davao zvanične izjave

  • 20

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je da će Rusija žestoko i bez prestanka nastaviti svoju borbu protiv terorista, sve do njihovog potpunog istrebljenja.

Putin je odmah posle terorističkih napada u Volgogradu naredio podizanje bezbednosnog nivoa u Rusiji, ali sve do sada nije davao zvanične izjave.

Za manje od 24 sata u ruskom Volgogradu dogodila su se dva teroristička napada. Prvi se dogodio na železničkoj stanici, a drugi kada je eksplodirao trolejbus.

Oba napada dovode se u vezu s predstojećim Olimpijskim igrama u Sočiju, kao i sa islamskim teroristima, na čijem čelu je Doku Umarov, koji su pretili da će na sve moguće načine sprečiti održavanje igara. U dva napada u Volgogradu stradala su 33 čoveka.

Nekoliko sati nakon drugog napada u Volgogradu, u gradu Hasavjurtu u ruskoj republici Dagestan je eksplodirala improvizovana eksplozivna naprava, pri čemu je jedan prolaznik poginuo, a povređena su dva policajca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    31. decembar 2013 | 16:15

    Pa pre par nedelja je imao priliku da uhapsi glavnog sponzora terorizma u Rusiji, Saudijskog sefa obavestajne sluzbe Bandara koji ga je ucenjivao u sred Kremlja. Prvo mu je rekao da Ceceni rade ono sto im on kaze i da su aktivni i u Siriji. Trazio je od Putina da odustane od Sirije a za uzvrat Olimpijada u Sociju ce proci u najboljem redu?? Posto nisu postigli nikakav sporazum, Bandar je Putinu obecao krvavi pir na olimpijadi u Sociju i porast terorizma u Rusiji. Taj Vahabi-Bandit je odrzao obecanje a posledice su vise nego vidljive u Volgogradu.

  • Bin Laden

    1. januar 2014 | 00:13

    Kakav si ti Musliman da podrzavas Ruse !! Koliko je Rusa doslo u BiH da ubija nevinu nejac zene i decu snajperima po Sarajevu !! Ne ti nisi ni M od muslimana sigurno si Srbin a podpisujes se ko Musliman Bosnjak

  • Bojan

    31. decembar 2013 | 15:18

    Samo ožeži! Само ожежи!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA