Poginuo vođa Škorpiona, njegova žena i sin!

U sudaru dva automobila na lokalnom putu Sremska Mitrovica - Veliki Radinci poginule su tri osobe: Slobodan Medić sa ženom i sinom, dok je jedna teško povređena. Scena je, prema rečima ocevidaca, užasna

  • 78

U sudaru dva automobila koji se dogodio oko 17 sati, na lokalnom putu Sremska Mitrovica - Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povređena, saznaje Telegraf.rs!

Prema prvim informacijama, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice "Škorpioni" Slobodan Medić, njegova supruga i sin. 

Medić je služio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Bio je na odobrenom slobodnom vikendu. Na porodicu Medić, koja se nalazila u automobilu marke "tojota", svojim automobilom "renault" beogradskih registarskih tablica naleteo je mladić (28), koji je prešao na levu stranu kolovoza. Od siline udarca "tojota" se prevrnula na krov i završila u kanalu.

Porodica Medić stradala je na licu mesta. Vozač "lagune" koji je odgovoran za nesreću imao je 1.90 promila alkohola u krvi i zadobio je lake telesne povrede. Policija ga je uhapsila po nalogu Tužilaštva.

Na lice mesta odmah su upućene brojne saobraćajne patrole, vatrogasci i Hitna pomoć. Scena je prema rečima ocevidaca užasna. Saobraćaj na ovoj deonici puta trenutno je obustavljen. U toku je saobraćajni uviđaj.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stranac

    31. decembar 2013 | 22:00

    Skorpionima ne treba hag ili neki drugi sud ima boga pa sve na tenane vraca ... mogu mislit sta si radio 90 tih i koliko je majki zakukalo .. ne sladim se nicijoj smrti daleko od toga ali ima nesto jace od nas ima BOGA ....

  • Stranac

    31. decembar 2013 | 22:43

    Ljudi ne zalecite se srbija je moja koliko i vasa zao mi je zenu i dete a svi znamo ko su bili skorpioni i da su obraz okaljali srbiji opet kazem zao mi je zenu i dete ne duzne ne sladim se nicijoj smrti ako su nekom ruke prljave nek otpasta pa makar to bio i moj najblizi A TI GORE FRAJERU STO KAZES MARS IZ SRB DODJI PA ME ISTERAJ SLAJMU NAIVNI GLUPAVI .

  • Miki

    31. decembar 2013 | 22:12

    Odgovor STRANCU: Mislis li da su samo Srbi krivi?!Ako tako mislis kupi svoje prnje i MARS iz SRBIJE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA