ZVERSKI: Polomio joj rebra i ruke, pa je zaklao!

M. M, službenica Pošte Srbije, koja je pred Novu godinu ubijena u Sokobanji pre smrti bila je zverski mučena i zlostavljana. Pretpostavlja se da je M. M., koja je živela sama, poznavala ubicu, jer mu je, najverovatnije, sama otvorila ulazna vrata svoje kuće

  • 5

Radnica JP ''Pošte Srbije'', M. M. (57), koja je zaklana pred Novu godinu u Sokobanji, pre smrti je bila zverski mučena i zlostavljana.

Nepoznate ubice su Milivojevićevoj polomili nekoliko rebara i ruku, pokazala je obdukcija. Ona ima i brojne podlive i masnice po telu.

Nakon mučenja, ona je oborena na pod, posle čega joj je ubica presudio prerezavši joj nožem grkljan. Pretpostavlja se da je M.M, koja je živela sama, poznavala ubicu, jer mu je, najverovatnije, sama otvorila ulazna vrata svoje kuće u Ulici Vojvode Mišića.

Ustanovljeno je da je, nakon ubistva, ubica iz Miline kuće ukrao njenu ličnu torbu, ali se ne zna šta je bilo u njoj. U kući nije bilo tragova premetačine.

Policija je saslušala i poligrafski ispitala nekoliko osoba, ali osumnjičenog za ovaj zločin, za sada, nema.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. januar 2014 | 18:57

    Zasto se uporno potencira da je pokojnica bila sluzbenik u posti? Pa, nije je ubio na radnom mestu, kako se moze pogresno zakljuciti iz naslova. Da je mene neko ubio, nigde se ne bi navela moja profesija...

  • Ex sns

    3. januar 2014 | 00:08

    Pih,dobice mozda 10 g ali ce posle par god vec da ide vikendom kuci. A nesretna zrtva je 2 m ispod zemlje.

  • Boki

    2. januar 2014 | 23:07

    Tu nisu cista posla, ali za takav napad jednostvano ne treba imati milosti pri odredjivanu kazne, jer koliko og da je neko ostecen ili ljut, covek ne moze biti kada je nesto ovako uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA