Ovi gradovi su najzdraviji za život (FOTO)

Prema kvalitetu zdravstvene nege, broju zelenih površina i organizaciji javnog prevoza na svetu se izdvajaju Singapur, Tokio, Monako, Pert i Kopenhagen

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ferguson 549
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Joca Bg

    05. januar 2014 | 18:26

    Ovo što sam procitao je jako lepa i zanimljiva vest ali zašto odmah morate našu zemlju da pominjete kad ćemo mi u Srbiji ovo i ono. To su sve bogate zemlje koje nemaju probleme mi imamo milion ne znam gde ćemo kao zemlja i nacija sa sobom jer smo poniženi,opljačkani,razrušeni, privreda uništena,zdravstvo,sudstvo,obrazovanje,a nećemo ni Bus Plus da plaćamo,imamo cigane i još gomila problema ko će bre da misli o smecu ljudima nije do života. Moja sestra kad je išla na obuku u Dubai kaže njima glavni problem u zemlji je kako će da naprave neki tamo most na ostrvu pa zamislite onda kakav je to život... Polako će se i kod nas srediti sve i treba više investicija za reciklaze i postaviti neke zakone a i ovi naši što ih zovu Djubretri su ja ih zovem ljudi koji odnose smeće da su pametni da urade sledece :da lepo zaprete od tog i tog datuma ako se ne krene sa masovnim odvajanjem i reciklazom nećemo da nosimo pa da vidimo kad nam se stvore deponije i razmile pacovi i bakterije kako će svi da krenu da paze . Zakon+ dogovor+ poštovanje= Srbija najlepša na planeti

  • Nislija

    05. januar 2014 | 14:19

    Kod nas svi pljuju po ulici, bacaju djubre sa terasa, biciklisti su ugrozena kategorija ucesnika u saobrecaju. Najodvratnija stvar koja postoji je kada u Srbiji idete ulicom a ispred vas neki gospodin covek lepo obucen, doteran izvuce iz dubine duse jedan sadrzaj pa ga ispljuje po sred ulice. Odvratno. I taj isti ce posle da zapocne diskusiju kako smo mi srbi jedan poseban i kulturan narod i kako je Stefan Nemanja jeo viljuskom a Barbarosa rukama... blagi uzas i tuga.

  • Drazo

    05. januar 2014 | 13:49

    A Banja Koviljaca, Drina, Gucevo, Ilidza, to je zdravlje bre! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA