Mira Marković tuži Srbiju zbog vile u Užičkoj 34, koju je protivpravno stekla?!

- Advokati Mire Marković prvo će zatražiti reviziju postupka, a imaju pravo i na ustavnu žalbu. Ukoliko to ne prođe, budite sigurni da će članovi porodice Milošević ići do Strazbura. Oduzimanje njihove kuće je klasična odmazda države - tvrdi Hadži Dragan Antić

  • 34

Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića, planira da tuži Srbiju Sudu u Strazburu kako bi u porodično vlasništvo vratila vilu u Užičkoj 34, tvrdi Hadži Dragan Antić, blizak prijatelj Markovićeve, piše Blic.

- Advokati Mire Marković prvo će zatražiti reviziju postupka, a imaju pravo i na ustavnu žalbu. Ukoliko to ne prođe, budite sigurni da će članovi porodice Milošević ići do Strazbura. Oduzimanje njihove kuće je klasična odmazda države - smatra Antić.

Apelacioni sud u Beogradu je pre nekoliko dana pravosnažnom presudom oduzeo pravo svojine nad kućom u Užičkoj 34 od naslednika bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, pošto je utvrđeno da je država Srbija vlasnik te nepokretnosti.

Tom odlukom, koja je doneta nakon glavne rasprave pred Apelacionim sudom, pravosnažno je okončan sedmogodišnji spor između države Srbije i Miloševićevih naslednika - sina i ćerke Marka i Marije i udovice Mirjane Marković.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grada

    6. januar 2014 | 01:59

    A kako ce ona da isplati odstetu Srbima koji su zbog nje i njenog muza proglaseni svetskim zlocincima broj jedan!

  • Maksa

    6. januar 2014 | 01:51

    Dal' je moguce da vam nije dosta sta ste sve uzeli koliko para i ljudskih zivota pa dokle vise nesto trazite, parazitu jedan!!!!!!!

  • sudija

    6. januar 2014 | 03:09

    Ja bi joj oduzeo i onu na broju 33 jer su je otkupili za serpu ribe a oteli pravim vlasnicima 1945 od strane divljaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA