Mira Marković tuži Srbiju zbog vile u Užičkoj 34, koju je protivpravno stekla?!

- Advokati Mire Marković prvo će zatražiti reviziju postupka, a imaju pravo i na ustavnu žalbu. Ukoliko to ne prođe, budite sigurni da će članovi porodice Milošević ići do Strazbura. Oduzimanje njihove kuće je klasična odmazda države - tvrdi Hadži Dragan Antić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika grada
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srbin Srbinovic

    10. decembar 2014 | 15:16

    Milosevic je familija koja je zavila Srbiju u crno.Milosevic Slobodan je uspeo da opljacka narod Srbije "zajam za preporod Srbije", a i posle kada je upao u bankarski sistem Jugoslavije.Osnivanjem paravojnih jedinica poubijao je hiljade i hiljade nevinih ljudi i zaveo teror mafijasa na teritoriji Srbije.Izveo je tenkove na Srbe u najvecem srpskom gradu Beogradu '91 a izdao Srbe u Kninu i Slavoniji '95.Glava azdaje Mira Markovic, cija je majka bila izdajnik svojih drugova Nemcima a tetka Davorijanka Paunovic postala Brozova ljubavnica za vreme rata, kvazi komunisticki lider JULa je aktivno ucestvovala u likvidaciji mnogih ljudi.I pored svega Mira Markovic preko svog advokata Hadzi Dragana Antica pokusava pretnjama sudu kao u vreme komunisticke otimacine da se izbori za posede koje je zajedno sa svojim muzem otela legalnim vlasnicima porodici Koen. Zasto pravosudje kao i to udruzenje za hvatanje ratnih zlocinaca nije do danas podnelo tuzbu protiv porodice Milosevic i zatrazilo njihovo izrucenje Srbiji gde bi bili sudjeni za sve kriminalne radnje koje su izvrsili.Dokle ce vise Ivica Dacic preko SPSa da stiti krvavu i ozloglasenu porodicu Milosevic. Sta se vise ceka i zasto??

  • Suzana

    24. maj 2014 | 18:38

    Narod Srbije bi trebao da je tuži sudu u strazburu da nam vrati sve sto su izneli iz zemlje,sve su odneli čak i buducnost naše dece.

  • milovanović

    06. januar 2014 | 14:32

    Ona je zavila Srbiju u crno!!!Joj koliko si samo mladih zivota oduzela Srbiji,zelim ti na ovaj Sveti dan samo da ti dragi Bog vrati ono što si ti učinila mom Srbskom rodu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA