Rasista koji je ošamario 19-mesečnu bebu dobio osam meseci zatvora!

Američki sud je danas osudio na osam meseci zatvora Džoa Rikija Handlija, koji je prethodno u oktobru priznao krivicu zato što je tokom leta ošamario uplakano 19-mesečno dete

  • 11

Američki sud je danas osudio na osam meseci zatvora Džoa Rikija Handlija, koji je prethodno u oktobru priznao krivicu zato što je tokom leta ošamario uplakano 19-mesečno dete, objavili su lokalni mediji.

Tužilaštvo je saopštilo da je Handli u februaru tokom sletanja aviona prvo na rasnoj osnovi uvredio dečaka, koji je crne rase, a zatim ga i udario ispod oka, prenela je agencija AP.

Tužilac je za Handlija zatražio zatvorsku kaznu od šest meseci, ali je sudija odredio dužu kaznu delimično i zbog prethodnih krivičnih osuda, uključujući jednu za napad.

Njegov advokat je, međutim, izjavila kako misli da je kazna disproporcionalno velika.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    6. januar 2014 | 21:39

    Disproporcoinalno velika kazna!!!! Da mu ja sudim, ostao bi bez obe ruke, pa bi mi jos camio u samici do duboke starosti! Strasno! Udara bebu!!??

  • Nhhh

    6. januar 2014 | 23:28

    Pa dete ima 19 meseci, kako moze biti nevaspitano..mozda se uplasilo, mozda je bilo zedno....boze boze

  • mica

    7. januar 2014 | 00:43

    Ove komentare pisu ljudi koji nemaju decu, ocigledno! To je beba! U svoj toj guzvi halabuci! Jos verovatno zbog promene pritiska i pucanja u usima je beba jos nervoznija, a on nasao da je lupi?! Patos bi obrisala njime!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA