Vidljivost zbog magle smanjena na 50 do 200 metara

U saopštenju JP "Putevi Srbije", apleuje se na opreznost, kao i proteklih nekoliko dana, zbog pojave magle i smanjene vidljivosti na celoj putnoj mreži u Srbiji

  • 1

Na području Vojvodine, zapadne Srbije, Beograda i u Negotinskoj Krajini magla večeras smanjuje vidljivost od 50 do 200 metara, upozoravaju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Na području Beograda vidljivost je smanjena na 200 metara u centru grada do 100 metara na periferiji.

Javno preduzeće ''Putevi Srbije" apelovalo je danas na sve učesnike u saobraćaju da zbog magle posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju, kao i da obavezno koriste zimsku opremu.

Kako je navedeno u saopštenju, Putevi Srbije su apelovali na opreznost, kao i proteklih nekoliko dana, zbog pojave magle i smanjene vidljivosti na celoj putnoj mreži u Srbiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    9. januar 2014 | 02:00

    Пажљиво, људи, и проверите светла! По оваквој магли, живот вам зависи од светала! Пажљиво, не гините џаба! Данас сам био на ауто-путу, магла је густа, МНОГО! Срећно свима који морају да путују.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA