Mira Marković neće da priča o Ćuruviji!

Udovica nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića ne želi da komentariše navode da je naručila ubistvo novinara i vlasnika lista Dnevni telegraf, kaže njen prijatelj Hadži Dragan Antić

  • 9

Prijatelj i izdavač knjiga bivše predsednice JUL-a Mire Marković, Hadži Dragan Antić, preneo je da ona ne želi da daje bilo kakve izjave za srpske medije.

Kako kaže, ona naročito ne želi da komentariše navode da je naručila ubistvo novinara i vlasnika lista Dnevni telegraf Slavka Ćuruvije 11. aprila 1999. godine.

"Ona odbija da razgovara sa srpskim medijima već dve godine. Ja sam i danas pričao s njom, ali ne želi da bilo šta govori o tom slučaju", rekao je Hadži Antić.

Mediji, ali i mnogobrojni pojedinci upućeni u taj slučaj pominju Markovićevu kao nalogodavca ubistva.

Udovica nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića napustila je Srbiju 2005. sa sinom Markom. Oni su u Ruskoj federaciji dobili azil i ne mogu da budu izručeni Srbiji koja je za njima ranije raspisala poternice zbog istrage oko šverca cigareta u Srbiju tokom devedesetih.

U Beogradu su danas zbog sumnje za učešće u ubistvu Ćuruvije uhapšeni nekadašnji šef beogradskog centra DB-a Milan Radonjić i načelnik Šestog odeljenja tog centra Ratko Romić. Osumnjičeni u tom slučaju su i šef DB-a Radomir Marković i pripadnik posebne službe obezbeđenja u u DB-u Miroslav Kurak.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrOb4r

    14. januar 2014 | 17:30

    Pa to je zlo od zene ona je i unistila svog muza nekim njenim suludim idejama . Ja i verujem da je ubistvo i jos mnoga nedela sve njeno maslo.

  • Zorica

    14. januar 2014 | 17:32

    Nisam ovu političarku voljela a posebno kada sam je vidjela s onom pevaljkom crvenokosom nesuđenoj ministrici kulture. Nije se znalo tko je gori. Obožavala sam novinara Slavka Ćuruviju. Malo me nerviraju sada oko izjava ovih vezano za pokojnog novinara Ćuruvije. Nakon 15 godina njegove smrti sada kao svi znaju sve a do tada su svi šutjeli ko zaliveni. Sada kada je najpošteniji političar Vučić, pokrenuo pitanje o Ćuruviji i otkrije odmah su se pojavili svi s izjavama da su znali. Tog poltronstva najviše mrzim. E, Vučić bi trebao sada da sve pročešlja ai da se pokrene kazneni postupak i za osobe koje su navodno znali a tajili su a sada ističu.

  • Zlostavljana ciganka

    14. januar 2014 | 18:05

    @Zorice,da nisi ti slucajno na tabletama ili si prespavala predhodni 20 god?Kad ti je Vucic naj posteniji politicar,on je u njihivo doba bio i ministar informisanja,toliko o postenju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA