Indijci silovali turistkinju iz Danske

Grupa muškaraca je ženu staru 51 godinu, koja se izgubila u Nju Delhiju, prevarila da krene u pogrešnom smeru i potom su je silovali i opljačkali

  • 10

Indijska policija saopštila je da je jedna danska turistkinja prijavila da je u utorak tokom dana silovana u blizini popularne trgovinske oblasti u Nju Delhiju.

Portparol policije Radžan Bagat naveo je da se žena stara 51 godinu izgubila u gradu i da je upitala grupu muškaraca da joj objasne kojim putem da ide.

Prema njegovim rečima, muškarci su je prevarili da krene u pogrešnom smeru i potom su je navodno svi silovali i opljačkali. On je naveo da niko još nije uhapšen.

Amit Bal, vlasnik hotela u kojem je odsela danska turistkinja, rekao je da je pozvao policiju i dansku ambasadu u utorak uveče, nakon što se ona vratila u hotel.

Podsetimo, slučajevi silovanja žena veoma su česti u Indiji, a najbrutalniji do sad, slučaj kolektivnog silovanja 23-godišnje devojke u Nju Delhiju u decembru 2012, koje se završilo njenim ubistvom, izazvalo je bes i proteste širom Indije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zullu

    15. januar 2014 | 09:13

    Zna se ko je poreklom otuda a zivi na nasim prostorima kao parazit...

  • Bojan

    15. januar 2014 | 08:38

    Tim skotovima se silovanje baš osladilo..

  • ivana

    15. januar 2014 | 10:28

    Nije mi jasno zasto zene i dalje putuju u Indiju, kad svako malo citamo ovakve vesti. Ima i drugih interesantnih destinacija za posetiti, odakle se nece vratiti istraumirane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA