MARKOVIĆ: Ubistvo Ćuruvije nije naredila Mira Marković!

Radomir Marković na saslušanju u Zabeli, negirao je da je naručio ubistvo Slavka Ćuruvije. On za taj zločin nije optužio Mirjanu Marković, suprugu tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića

  • 22

Radomir Marković, bivši načelnik Resora Drzavne bezbednosti, negirao je da je naredio da se ubije Slavko Ćuruvija. On nije optužio Mirijanu Marković, predsednicu JUL-a i suprugu tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, da je tražila ubistvo vlasnika Dnevnog telegrafa i Evropljanina.

Saslušanje je obavljeno u prostorijama zatvora "Zabela" u kome on služi kaznu, saslušavao ga je zamenik tužioca za organizovani kriminal. Marković je detaljno iznosio odbranu i negirao da je imao bilo kakve veze sa ubistvom Ćuruvije.

Podsetimo, saslušani su i šef beogradskog centra DB-a Milan Radonjić i načelnik Šestog odeljenja DB-a Ratko Romić koji su odbacili optužbe za ubistvo.

Miljko Radisavljević, tužilac za organizovani kriminal, saopštio je da će mu za završetak istrage biti potrebna oko dva meseca.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • e sada da vidimo!

    21. januar 2014 | 01:00

    Dacicu, Vucicu, vojvodo i ostali koliko ste zaista iskreni i da li i kakvo dobro zelite svom narodu! Ovo je najbolja kampanja za sve vas pred izbore koji slede: TRAZITE MIRINO IZRUCENJE IZ RUSIJE! DOVEDITE JE PRED SUD NARODA SRPSKOG! Uradite to i GLASACEMO ZA VAS! Ne uradi te to i vise niko nece glasati za vas!

  • GoranM

    21. januar 2014 | 02:41

    Mira Marković? Nikad ne bih pogodio. I šta sad? Hoćemo li biti ozbiljna država i insistirati na izručenju, ili ćemo biti tunjavi kao i obično kad su u pitanju braća Rusi?

  • BALKANSKI SPIJUN

    21. januar 2014 | 02:30

    Toooooooo!!! Sad hitno izrucenje te vestice .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA