POSLEDNJI BLUDNIK GRADA BERLINA: Pijani Hitler s golim Nemicama! (FOTO)

Na osnovu fotografija koje kruže internetom lako je zaključiti da je nacistički vođa voleo mlade devojke, i to uglavnom plavuše. Takođe, jasno se vidi da je obožavao "dobru kapljicu"

  • 14

I Firer je voleo omladinke! Fotografije koje kruže internetom, a na kojima se nalazi Adolf Hitler u društvu golišavih devojaka, otkrivaju i drugu, dosad malo poznatu stranu vođe Trećeg Rajha. Na osnovu njih se može zaključiti da je Firer voleo da uživa u društvu mladih devojaka, ali da je takođe voleo i dobru "kapljicu".

Na jednoj od fotografija vidi se kako se pripiti Hitler nalazi između dve plavuše s čašom u ruci i da bukvalno jedva stoji na nogama. Devojke imaju raskopčane bluze, a jedna "nateže" piće iz flaše.

Na drugoj fotografiji, koja se takođe može pronaći na nekoliko sajtova, Hitler je okružen s četiri potpuno gole devojke, koje kao da igraju žmurke s njim, s obzirom na to da Firer ima povez preko očiju.

Na osnovu obe fotografije da se zaključiti da je Hitler preferirao plavuše.

Moramo napomenuti da iako slike kruže internetom, niko ne može da potvrdi njihovu autentičnost. Možda se neko samo poigrao s najvećim zločincem 20. veka, a moguće je da je ipak Hitler lično voleo da se uveri u kvalitete svojih omladinki.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haja

    23. januar 2014 | 23:28

    Pa boli ga k... I ja bih isto to radio

  • Bekrija

    24. januar 2014 | 00:47

    Hitler je bre bio Hitler, ovo je obična foto montaža prosta ko pasulj. Dvanestogodisnjak može da napravi ovo i da ubaci još da Hitler puši krek i koristi watsapp na novom iPhone 5

  • Daimonion

    23. januar 2014 | 23:28

    A možda je i dvojnik .. Ko zna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA