Počeli Dani Beogradskog festivala igre

Festival filmova inspirisanih igrom održava se do 26. januara, u bioskopskoj sali Jugoslovenske kinoteke, uz podršku kompanije Vip mobile

  • 0

Filmski program "Dani Beogradskog festivala igre u Jugoslovenskoj kinoteci" sinoć je otvoren ekskluzivnom premijerom dokumentarnog filma o Rudolfu Nurejevu, jednom od najvećih baletskih igrača 20. veka.

Povodom svečanog otvaranja, organizovan je i koktel na kojem su prisustvovali brojni predstavnici diplomatskog kora, kulturnog i javnog života naše zemlje.

Tokom prvog izdanja ovog festivala ljubitelji sedme umetnosti će uživati u ritmu pokretnih slika velikih ostvarenja, kao što su "Životna prekretnica", "40m ispod", "Bili Eliot", "Mulen ruž" i mnogih drugih impresivnih dela autora koji su uticali na svetsku plesnu scenu. Festival filmova inspirisanih igrom se održava do 26. januara, u bioskopskoj sali Jugoslovenske kinoteke, u Kosovskoj ulici, uz podršku kompanije Vip mobile.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA