POMOZITE NATALIJI (15): Hitno potrebna AB pozitivna grupa!

Molimo sve ljude dobre volje, koji imaju ili poznaju nekoga sa AB pozitivnom grupom, da se jave Violeti Tomić na broj telefona 069 013 7539

  • 8

Petnaestogodišnja devojčica Natalija Ilić na Institutu za majku i dete u Beogradu čeka na hitno potrebne trombocite. Krvna grupa koja može da pomogne jeste AB pozitivna.

Maloletnoj Nataliji Ilić (15) iz Niša hitno je potrebna AB pozitivna grupa!

Mlađana Natalija sa majkom već mesec dana boravi na Institutu za majku i dete, gde su im lekari kazali da moraju da pronađu davaoca krvi, navodi Presonlajn.

- Lekari su nam rekli da nemaju potrebnu krv, moramo sami da se snađemo... - kaže nam Violeta.

Petnaestogodišnja Natalija ima Evingov sarkom (maligni koštani tumor). Devojčica je 25. novembra operisana na Banjici, nakon čega je primala hemoterapiju. Butna kost odstranjena je 15 centimetara, nakon čega joj je stavljen implant.

Vreme do kojeg krv treba da se da jeste nedelja. Molimo sve ljude dobre volje, koji imaju ili poznaju nekoga sa AB pozitivnom grupom, da se jave Violeti Tomić na broj telefona 069 013 7539.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA