DODIK: Za BiH najbolje da nestane

Milorad Dodik istakao je da u BiH postoji stalni problem nemogućnosti postizanja konsenzusa, navodeći kao primer nemogućnost pronalaženja rešenja o primeni presude Evropskog suda za ljudska prava u slučaju "Sejdić-Finci"

  • 29

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je za Bosnu i Hercegovinu najbolje da nestane i dodao da će BiH završiti kao i bivša Jugoslavija, u kojoj u jednom momentu nisu funkcionisali savezni organi.

Dodik je istakao da u BiH postoji stalni problem nemogućnosti postizanja konsenzusa, navodeći kao primer nemogućnost pronalaženja rešenja o primeni presude Evropskog suda za ljudska prava u slučaju "Sejdić-Finci".

Komentarišući to što danas nije održana sednica Doma naroda parlamenta BiH, na kojoj je trebalo da se potvrdi Zakon o prebivalištu i boravištu državljana BiH, Dodik je rekao da se radi o politizaciji tog pitanja u Federaciji BiH.

On je poručio da je "i bolje da se ne donosi taj zakon i da BiH nestane, kada se ne može uraditi nešto što je logično i zakonito".

- Samo neka se oni igraju - poručio je Dodik bošnjačkim političarima.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samir

    24. januar 2014 | 18:07

    I treba tako Predsednice! Lepo da se podelimo, priznamo i pozdravimo. Bice svima "BRONHI"

  • Čučuk Stanoje

    24. januar 2014 | 18:53

    Biće svima bolje. Srpsko -Srbima, Muslimansko-Muslimanima, Hrvatsko-Hrvatima. Ništa lakše i ništa logičnije i normalnije. To će se desiti , samo treba što pre da se ne gubi vreme.

  • Pop

    24. januar 2014 | 19:28

    Živio Mile živjela Srpska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA