BIO IZOPAČEN? Gadafi silovao dečake i devojčice!

Nakon što bi završio nasilan seksualni odnos odbacivao bi svoje žrtve i tražio nove. Neke devojke bi samo bile odbačena u parku ili divljini i ostavljane da umru

  • 58

Dve godine nakon ubistva Muamera Gadafija, na svetlost dana isplivale su zastrašujuće priče o zverskim silovanjima i kidnapovanjima dece - i dečaka i devojčica - koja su mu prinošena kao seksualne žrtve.

Gadafi je prema pisanju Daily Mail-a vrebao svoje žrtve u osnovnim školama. Dolazio bi tamo da drži predavanja, a sve vreme bi pogledom odmeravao lepe devojčice, stare oko 14 godina. U prolazu bi ih očinski potapšao po glavi, a taj kratak potez obeležio bi ih za pakao.

To je bio signal posle koga bi žene u uniformama, Gadafijeva lična garda seksualnih robinja, dolazile po decu i kidnapovala ih.

Zatvor za te devojke počinjao je u ginekološkoj sobi koja se nalazila odmah pored spavaonice sa bračnim krevetom koja podseća na hotelsku sobu iz sedamdesetih godina. Prvo bi bile testirane na seksualno prenosive bolesti, a tu bi ponovo ulazile ako bi od silovanja zatrudnele.

Zatim su odvođene pred golog Gadafija koji bi ih bez milosti razdevičio i zlostavljao.

- Dali su mi tange - nikad pre nisam videla nešto takvo - i belu satensku haljinicu, s prorezima sa strane i dubokim dekolteom. Moja kosa, sada raspuštena, padala je do stražnjice. Fatiha me našminkala i namirisala, dodala mi malo sjaja na usne, mama mi to nikad ne bi dopustila. Strogim okom kritičara proverila je rezultat. Onda me uzela za ruku i odvela niz hodnik. Zastala je na ulaznim vratima, otvorila ih i gurnula me unutra. Gadafi je ležao go na krevetu. Pokrila sam oči i vrisnula, mislila sam. Ovo je neka strašna greška! - opisala je jedna devojčoca u svojoj ispovesti detalje napastvovanja Tata Muamera.

Gadafi je zlostavljao i dečake. Njih su zvali "uslužnim momcima" i takođe bi ponekad služili kao telohranitelji.

U napadima diktatora postojao je obrazac. Nakon što bi završio nasilan seksualni odnos odbacivao bi svoje žrtve i tražio nove. Ipak, ne bi ih puštao na slobodu. Voleo je da ih posećuje kao suvenire. Neke devojke bi samo bile odbačena u parku ili divljini i ostavljane da umru. Njegova morbidnost ne staje tu.

Nađeni su dokazi da je čuvao tela političkih protivnika u zamrzivačima kako bi ih posmatrao, a neka su tamo bila i po 25 godina.

Seksualna jazbina Muamera Gadafija bila je zapečaćena nakon njegove smrti kako bi Libija sprečila sramotu da izađe na videlo.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Trebinje

    26. januar 2014 | 15:48

    Je li ovo objavio CNN ili BBC

  • Blatobran

    26. januar 2014 | 15:50

    Ako zapad to kaze o da je to sigurno tako...sad je tamo blagostanje koje nisu imali za vrijeme pukovnika...zivo Muamer Gadafi !!!

  • Dado

    26. januar 2014 | 15:53

    Kalve lazi sada izmisljaju. Klasicna americka propaganda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA