Nećete verovati zašto je borski rudar napravio kolaps u saobraćaju (FOTO)

Protiv radnika RTB Bor biće podneta prijava zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, jer je ostavio pokvareno vozilo na sred ulice. Otkrijte i zašto!

  • 13

Rudar iz ''Jame'', iz sastava Rudarsko-topioničarskog basena Bor, ostavio je danas oko 15 časova nasred glavne ulice u gradu svoj džip koji se pokvario, kako bi na vreme stigao na posao i ušao u lift koji rudare spušta nekoliko stotina metara ispod zemlje..

Vozači su, boreći se protiv snega koji je vejao bez prestanka, morali da savladaju i vozilo koje je bilo ostavljeno u glavnoj ulici, dok je radnik ''Jame'', koji živi u selu u okolini Bora, taksijem otišao do svog radnog mesta.

Dok su policajci čekali vlasnika džipa da se pojavi, puštena je lažna dojava da je neko izvršio samoubistvo u džipu, zbog čega su se na licu mesta okupili i novinari.

Ubrzo je, međutim, razjašnjeno šta je pitanju, a protiv radnika RTB biće podneta prijava zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju. Imajući u vidu da je prosečna plata u RTB oko 70.000 dinara, većina posmatrača komentarisala je da bi postupila na isti način kao i radnik ''Jame''.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    26. januar 2014 | 21:59

    zorice, ti i da napises nesto objektivno, opet te niko nece podrzavati jer si debil

  • Jelena

    26. januar 2014 | 22:36

    Sta hoce da kazu time da im je plata 70.000?! To je najbitnije i to je kao velika plata za takav posao?! Kada udje u tu rupu pojma nemada li ce izaci na kraju radnog vremena!

  • ap0calypto

    26. januar 2014 | 19:51

    razumem coveka, ali opet, mogao mu je taj taxista pomoci da pomere auto sa ceste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA