NOVA TRAGEDIJA: U Morači treći leš za tri dana

Igor Đogović, inspektor odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave policije Crne Gore, počinio je samoubistvo, a njegovo telo pronašli su ronioci u reci Morači

  • 4

Beživotno telo inspektora Odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave policije Crne Gore Igora Ðogovića (30) pronađeno je u reci Morači, u blizini Krivog mosta, u Podgorici, saopštila je danas crnogorska policija.

Kako se navodi, beživotno telo iz reke su izvukli ronioci Regionalnog centra iz Bijele, a policija pretpostavlja da je u pitanju samoubistvo.

Ðogović je nestao pre tri dana, a nestanak su prijavili njegovi roditelji koji su u sobi pronašli oproštajno pismo.

Telo je upućeno na Odeljenje patologije Kliničkog centra Crne Gore, gde će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdilo kako je i kada nastupila smrt.

U poslednja tri dana pronađena su tri beživotna tela u Morači. U sredu je u mestu Botun iz reke izvađeno telo I.S. (69), a dan ranije ronioci su iz kanjona Morače izvukli telo Beograđanina S.L. (40) koji je automobilom sleteo u reku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • inkognito

    30. januar 2014 | 11:32

    Postoji legenda koja kaze da su za vrijeme turaka u kanjonu Morače izginuli neki hajduci koji su mnogo toga ucinili za tadasnji crnogorski zivalj. S' obzirom da im nikad nije podignut spomenik oni uzimaju danak u vidu ljudskih žrtava.

  • Tutor

    30. januar 2014 | 12:14

    Ovo su današnji hajduci odradili. Sprega mafije i države.

  • zika

    30. januar 2014 | 12:36

    Inkognito, zar je moguce da si toliko glup?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA