PONOS SRBIJE ZA TELEGRAF: Svi smo heroji, rizikovaćemo živote, ali ljude ne ostavljamo! (FOTO)

General Predrag Bandić, jedan od junaka vanredne situacije: Ja sam se samo sticajem okolnosti našao u žiži javnosti. Na granici mogućnosti smo, jer se radi u potpuno neverovatnim uslovima. Helikopteri rade na ivici, ali ne odustajemo!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kosingas

    02. februar 2014 | 12:32

    Draga gospodo hejteri, niko vam ne brani da izadjete napolje i pomognete u vanrednoj situaciji. Naravno da je lakse sedeti kuci i pisati gluposti. Svi smo ljudi, bili ministri ili generali, i svi se delimo na dobre i lose. Od vas zavisi kakvi ce te biti. Pricati o coveku koga ne poznajete i pisati komentare na osnovu sopstevenog misljenja je smesno. Da li se neko zapitao kako je covek dosao na mesto generala sa 45. godina? Zavrsio vojnu gimnaziju, prvi u klasi na akademiji, prosao general-stabno usavrsavanje, organizator mnogobrojnih aviomitinga.. ko zna sta jos? Ako nista covek vredan postovanja. Beba i majka su izvucene is kuce i odvedene na sigurno. Svi mi mozemo da budemo heroji, samo je pitanje da li hocemo. Dovoljno je da izadjete na terasu ili ispred kuce i da osetite kako duva vetar. Draga gospodo spasioci, hvala vam sto brinete za nas!

  • Robert

    02. februar 2014 | 10:23

    Konacno neko ko pohvalise sve nas koji smo tu i ucestvujemo u spasavanje(pomazemo se medjusobno). Ne mrzim nikoga. Ni Vucka ni Noleta ni Dacica ni Tadica nikoga. Bas me briga za njih. Ali pogresno se promovisu. Jadni Vucko kada je pidigao dete dobro sto nije dobio bruh. Nije to olovka druze kada ti i mikrofon drze... Dragi politicari i novinari sklonitese da mozemo da radimo i spasemo sto je moguce spasiti. Pisite posle o tome i nemojte smetati na terenima. Politicari upravljajte resursima iz kancrlarije, posaljite vise helikoptera da sto pre rascistimo ovaj haos umesto da vi dolazite i odlazite. Ostali slavni junaci sedite kuci i gledajte kako resavamo probleme. Ni mi ne uskacemo Noletu na teren dok igra. Postujte pravila...

  • Bruno

    02. februar 2014 | 10:17

    Lepo je to ali kako bas general da se slika.. kako nikad obican vojnik ili radnik.. uvek glavesine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA