Interpol Beograd raspisao međunarodnu poternicu za Orićem

Interpol Beograd je putem Interpolovog međunarodnog kanala za razmenu informacija dostavio svim članicama Interpola međunarodne poternice za Naserom Orićem i Hakijom Meholićem u cilju njihovog hapšenja

  • 15

Interpol Srbije raspisao je difuzne poternice za Naserom Orićem i Hakijom Meholjićem, koje srpsko tužilaštvo sumnjiči za zločine nad Srbima u Podrinju tokom 1992. godine, javila je večeras Televizija Federacije BiH.

- Interpol Beograd je putem Interpolovog međunarodnog kanala za razmenu informacija dostavio svim članicama Interpola međunarodne poternice za Naserom Orićem i Hakijom Meholićem u cilju njihovog hapšenja - saopšteno je Televizji Federacije BiH iz Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH.

S obzirom na to da se radi o državljanima BiH, Direkcija za koordinaciju policijskih tela BiH je navela da će obavestiti Ministarstvo pravde BiH, koje će proceniti preduzimanje mera i radnji iz svoje nadležnosti.

Federalna televizija je javila da će u naredna dva dana centrala Interpola u Lionu odlučiti da li će za Orićem i Meholjićem biti raspisana i "crvena poternica".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    3. februar 2014 | 21:37

    Konacno

  • Pa se ti hvali !

    3. februar 2014 | 21:50

    Još se čovek nedavno hvalio kako prima penziju iz Srbije. Gospodine Oriću, od srpske se penzije teško živi,a u vašem slučaju mislim da vam je jako malo ostalo...

  • Alija

    3. februar 2014 | 22:18

    Mozete da mu ga....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA