On je osumnjičen da je zaklao ženu za 3.500 dinara u Sokobanji!

- Bio je miran mladić, znam ga iz komšiluka, nikad ne bih pomislila da bi mogao tako nešto da uradi. Svi u porodici smo šokirani - kaže komšinica Marija B. koja ga poznaje od malih nogu

  • 13

Iako je prošlo nešto više od mesec dana od kada je 30. decembra prošle godine u svojoj kući svirepo ubijena Mila Milivojević (57), radnica JP "Pošte Srbije" u Sokobanji, stanovnici ovog grada još uvek su u šoku zbog brutalnosti zločina nad nesrećnom ženom.

Epilog - uhapšen je S. J. (18) iz Aleksinca, koji je u policiji priznao da je izvršio zločin. On se sumnjiči da je u kladionici izgubio 3.500 dinara, koje su mu roditelji dali da kupi patike, posle čega je on otišao do Milivojevićeve.

Kad mu je otvorila vrata, maloletnik je udario pesnicom i onesvestio je, posle čega joj je zadao još nekoliko udaraca dlanom u grlo. Iz kuhinje je, onda, uzeo nož i zaklao Milivojevićevu. Iz Miline kuće S. J. je ukrao torbicu u kojoj je bilo oko 4.000 dinara. Za deo je kupio patike, a za ostatak hranu, koju je odneo kući.

Njegove komšije ne mogu da veruju da je on izvršio zločin. Iako nerado pričaju o njemu, ističu da je bio povučen i tih mladić.

Komšinica Marija B, koja ga poznaje od malena, još uvek ne može da poveruje da je za takvo ubistvo uhapšen njen mladi komšija.

- Bio je miran mladić, znam ga iz komšiluka. Nikad ne bih pomislila da bi mogao tako nešto da uradi. Svi u porodici  smo šokirani - kaže ona.

Drugi komšija Milan M. napominje da je ovaj zločin uzdrmao grad i da su se njegova deca ponekad družila sa osumnjičenim.

- Naš grad je uglavnom miran i ovakve stvari se ne događaju često. Bio sam šokiran kad sam čuo za ovo ubistvo, pogotovo zato što znam S. J, jer se moja deca druže s njim. Nije mi delovao kao dečko koji bi učinio nešto tako - ističe komšija.

Podsetimo, S. J. je ubijenu Milu Milivojević poznavao preko svog očuha, s kojim je Mila bila u srodstvu. Verovao je da ima ušteđevinu, pošto je živela sama i nije imala velike troškove. Kobne noći otišao je kod Milivojevićeve s namerom da od nje iznudi novac.

Tokom istrage policajci su našli nož i torbicu koje je osumnjičeni bacio u obližnji potok. Osumnjičeni je uhapšen u porodičnoj kući u Sokobanji, gde je živeo s majkom i očuhom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    5. februar 2014 | 21:20

    Sad ce neki da ga brane vadeci se cinjenicom da je mlad ili mozda drustvom u kome zivimo. I ja sam mlad, par godina stariji od njega. I ja odrastam u istom takvom drustvu u kome moja majka puni cetrdeset i neku godinu bez dana radnog staza, dok je otac prebacio pedesetu sa par meseci istog. Ali nikada u svom zivotu zvaku nisam ukrao, niti se sa nekim ozbiljnije potukao... on nije dete on je covek i kakvu god da mu zatvorsku kaznu presude izacice kao gori kad je odsluzi a vec je isuvise zao... zato pod hitno vratiti smrtnu kaznu u nase pravosudje !!!

  • Aleks

    5. februar 2014 | 22:28

    Sve psihopate su neprimetne i "dobre komšije", to je kroz istoriju dokazano.

  • Nikola

    5. februar 2014 | 22:30

    Baš će mu te pare značiti sada! Maksimalna kazna za ovakvog delikventa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA