POSVAĐALI IH ČOBANI: Sukob SAD i Rusije oko jogurta!

Senator Njujorka Čarls Šumer pozvao je rusku vladu da dozvoli isporuku jogurta američkim sportistima, dok je Ministarstvo poljoprivrede zahtevalo od Rusa da kao validnu prihvate američku deklaraciju o bezbednosti

  • 2

Pošiljka turskog jogurta Čobani, koji je zvaničan sponzor olimpijskog tima SAD za Soči, zadržana je na aerodromu u Nju Džersiju, pošto je Rusi nisu odobrili.

Senator Njujorka Čarls Šumer pozvao je rusku vladu da dozvoli isporuku jogurta američkim sportistima, dok je Ministarstvo poljoprivrede zahtevalo od Rusa da kao validnu prihvate američku deklaraciju o bezbednosti, piše "Blic".

Međutim, nadležni u SAD još nisu dobili odgovor iz Rusije, pa ni poziv ruskom ambasadoru nije urodio plodom. A jogurt koji je namenjen isključivo američkom timu u Sočiju, i dalje je zarobljen na aerodromu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rke mrke

    5. februar 2014 | 15:42

    Čobani čobanima!!!!

  • Markojanko

    6. februar 2014 | 13:23

    I nas stalno svadjaju neki cobani i djele nas po nacionalnoj,politickoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti,a zarad svojih interesa...problem je sto smo mi ovce pa uvjek nasjednemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA